Zaloga vozil

Preverite zalogo vozil, platišč in rezervnih delov, ki so pri nas na zalogi.

Nudimo osebna vozila, počitniška vozila, motorje, odstavna vozila, platišča in pnevmatike ter ostale rezervne dele.

Ponujamo v Sloveniji najbolj zaželene znamke avtodomov: ADRIA, SUN LIVING, DETHLEFFS, HYMER, RAPIDO, ROBETA, MOBILVETTA, KNAUS, LAIKA, ROLLER TEAM, CARADO, CHAUSSON,…

Prodaja na obroke poteka brez obresti ali dodatnih stroškov v zvezi z financiranjem.

Kupec mora biti slovenski državljan ali tuji s stalnim bivališčem v republiki Sloveniji in zaposlen za nedoločen čas.

Za odobritev je poleg pologa  potrebna identifikacija oziroma kopija osebne izkaznice ali potnega lista in kopija zadnje plačilne liste.

Minimalni polog je 50%  vrednosti vozila in se plača pred prevzemom vozila, ostanek, do 12 obrokov, maksimalno do enega leta.

Minimalni polog je 1.000.00 €, minimalni obrok 100.00 EUR mesečno.

Vsa plačila se nakazujejo direktno na transakcijski račun podjetja.

Prvi obrok zapade v plačilo najkasneje v roku enega meseca po podpisu pogodbe, zadnji pa najkasneje v roku enega leta.

Za vsa odstopanja (pri vrednostih nakupa nad 5.000,00 €) v korist stranke, po posebnem dogovoru s stranko, kar lahko odobri direktor.

Predmet prodaje (motorno vozilo) ostane last Lož commerce d.o.o. do plačila vseh obrokov, ki je na prometnem dovoljenju vpisan kot lastnik, kupec je vpisan kot uporabnik vozila.

Kasko zavarovanje je obvezno za motorna kolesa, za ostala vozila pa močno priporočljivo, oziroma če je polog večji od 50%. Možno ga je skleniti z odbitno franšizo max. 1%. Sklepa se najmanj za dobo odplačila.  Brez kaska po posebni odobritvi direktorja.

Avtomobilsko odgovornost je  potrebno skleniti pred prevzemom vozila.

V primeru neplačila dveh ali več obrokov ali zapadlosti terjatve po dveh ali več mesecih, mora stranka vozilo vrniti sama. Če ga ne vrne, ga za Lož commerce odvzame pooblaščena agencija, kar dodatno obremeni kupca za 300,00 € – stroški odvzema.

Lož commerce d.o.o.
Direktor  Vladimir Ložak

Potrebujete
financiranje?

Kredit:
Abanka
NLB
NKBM

<p><strong>Lož commerce d.o.o.</strong><br/> Trgovina z avtomobili, avtodomi in motorji!<br/> Kovaška cesta 29b 3214 Zreče</p>
031 250 040
03/759 0320

<p><strong>Lož commerce d.o.o.</strong><br/> Trgovina z avtomobili, avtodomi in motorji!<br/> Kovaška cesta 29b 3214 Zreče</p>
031 250 040
03/759 0320